неделя, 3 февруари 2013 г.

Новият PlayStation?


Sony покани геймърите да "видят бъдещето" следващия месец. Производителят на PlayStation пусна 45-секундено видео (вградени по-долу), което предполага,  че компанията ще направи голямо изявление на 20 февруари в 18:00 EDT."PlayStation събранието" ще се проведе в Ню Йорк, според поканите разпратени от Sony.

Видеото не показва никаква конкретна информация за това, какво може да бъде разкрито по време на събитието. Предишен доклад обяви, че Sony ще проведе събитие в Apple стил през март, за да представи новият PlayStation 4. Не е ясно дали това е същото събитие.

Всички са съгласни, че датата на излизане на PS4, заедно с Xbox 720, ще бъдат обявени през следващите месеци, а самото излизане ще се състои във втората половина на тази година.

Спекулациите относно PS4 са широко разпространени. Предишни и непотвърдени доклади сочат, че системата може да блокира, или по някакъв начин кара, потребителя да играе втори път. Според други спекулации, конзолата ще въведе нов контролер, който може да включва заден тъчпад и бутона Share.


Няма коментари:

Публикуване на коментар